långlediga

gud vad skönt det har varit med ledighet, tycker om !!

fredag-måndag underbart..

vi har varit i skogen med douglas flera timmar varje dag, underbart väder så vi hade det mysigt, douglas har simmat och badat som en stolle, springer för fulla muggar så denna vecka har han varit mycket trött, skönt :)

bra väder, mycket grilla underbart folk och enhel del vuxendricka också :) man får unna sig när man är ledig, hehe

douglas har tyckt det varit skönt att va ledig, sovmorgon är det bästa han vet och husse och matte har absolut inget emot det heller.. långa promenader i skogen och så har det varit full fart hemma också, douglas har skött sig bra även fast det varit mycket folk, han blir lite stimmig ibland men det är ingnting mot förut och får han inte uppmärksamhet hämtar han alltid en sko så man ser honom, haha lite charmig är han allt..
ibland blir det lite trångt när han tror att han är mindre än vad han är så saker och ting får helt enkelt flytta på sig när han kommer och ska sitta eller ligga någonstans, helst ska han sitta emellen benen på folk och han huvudet i knät, och så klappar man och så mysmorrar han lite grann, folk som inte känner honom blir livrädda och det kan man förstå, skulle jag med bli :) men det är inte alltid mysmorr ibland vill han bara ligga eller vara med utan att folk klappar, han har ett jävla humör och är väldigt tydligen  med vad han tycker om och inte, mycket jobbigt i dom flesta situationerna men han blir lite bättre för varje dag men inte helt 100 än, mycket jobbigt att man inte kan lämna honom till vem som helst att vara hundvakt, det är bara mamma pappa eller syster och det är tråkigt som fan..

vi funderar på att röntga honom snart igen, han går helt cp men verkar inte har ont när han springer eller när man klämmer, men man märkler på honom när han har ont då blir han värre än värst, usch.. som när han biter på tassen då blir han helkonstig, då tycker han inte om någonting man får inte klappa eller kolla på honom, han är sån annars också fast inte lika mycket så frågan är om han har ont så det är därför han beter sig sådär, osäker och lustig?!



äntligen helg..

jag bara älskar fredagar, äntligen är veckan slut och man kan ta det lite lugnt, ikväll blir det taccos och självklart talang :)

igår va jag och min älskade mamma och douglas bästaste mormor och gick en sväng, mysigt mysigt synd att det ska blåsa bara, i morse fick jag skrapa rutorna och termometern visade -1 vafan det ska ju vara vår nu och det blidde det framåt dagen lite varmare än i morse iallafall.. nu har jag för över lite nya bilder från kameran så tänker bjuda er på några..




nu tar vi helg... wiiie


första

jätte dålig uppdatering ber om ursäkt för det, har inte lagt över några nya bilder från kameran men det kommer, anledningen att jag skriver ett liteet inlägg nu är att Douglas har fått sin första fästing iår, usch och fy hatar dom. kelade lite med honom och kände en liten knäl på halsen sen när jag tittade närmade satt ett sånt där förbannat as där, den satt fast så har nog suttit i några dagar, vet ej hur han kan fått det nu, men det är väl från skogen eller något, inget kul iallafall...

allt för nu skriver mer en annan dag och då även med någon bild förhoppningsvis..


RSS 2.0