kallt

fy fan vad kallt det är ute, -15, usch jag är inte gjord för detta klimat känner jag, men dooulgas verkar trivs ändå springer omkring som en yr höna, jag tycker inte det är lika kul som han.. det blir inga långa promenader om man säger så, usch och fy.

Igår fixade och styrde jag lite hemma, så nu är det lite jultema kan man säga, bättre sent än aldrig :P mysigt och väldigt fint blev det iallafall och det är huvudsaken.

imorron börjar en ny jobbvecka igen, wwwiiie , eller inte. inte långt kvar nu tills man får lite ledigt, själv vet jag inte om jag har jobb efter 17december och det får jag väl inte reda på förrens jag ska gå hem klockan fyra på frdag, brukar ju inte vara så snabba med det om man säger så. Va i ullared i fredags och spenderade lite pengarn, det är så jävla roligt att vara där och bara plocka på sig det man vill ha och inte behöva bry sig om priset, så nu är alla julklappar klara också . PERFEKT :)

Snart jul, fan vad tiden går fort, 3:dje advent idag redan, jaja där ser man kanske bäst att göra något vettigt med sitt liv så man inte vaknar upp en dag och har fyllt 60 och undrar vad fan man gjort för vettigt med sitt lic egentligen,. haha

själv tränar man ju 3 dagar i veckan + match på helgerna, pekka både repar och försöker träna lite gym så tid för oss finns det ju inte överdrivet gott om , men det får man väl ta igen när man bli pensionär :)

Puss & Kram allihopp.

Oj oj oj

haha jag är ju inte den aktivaste bloggaren det kan jag ju inte riktigt påstå, men har haft fullt upp med allting just nu. Huset, jobb träning så det är inte riktigt funnits tid.

Det händer inte så mycket med huset för tillfället, allt är väl i stort sett klart förutom lite småfix som det brukar bli, men vi trivs bra och det är jättefint hemma hos oss, med nytt kök, nytt golk överallt, nytapetserat och målat, snart ska vi göra om ett badrum också s å det ska bli nice ;)

Douglas har varit förjävlig ett tag, nästan så vi inte funnit någon annan utväg än att ge bort honom till någon som vill ha en sådan hund, vi vill det absolut inte. men dom senaste veckorna har han varit drömhunden själv faktist, mysig så man nästan bli lite trött på honom, haha men nu klagar vi absolut inte, visst han morrar som fasiken fortfarande, men har blivit betydligt lugnare och även keligare, mycket mycket gosigare och mer hanterbar måste jag säga, kanske mognat upp lite?! men alla man har pratat med som haft rottisar i många år förstår inte varför har beter sig som han gör ändå, vi förstår det definitivt inte heller, det är inte såhär det ska vara med att ha en hane, inget kan tyda honom tyda honom riktigt. men nu är han en riktigt gosig björn.

Han är helt galen i snö och älskar att springa som bara den fram och tillbaka, i flera timmar om han skulle få men husse och matte tycker inte det är lika roligt att springa i 1 meter snö och speciellt inte när det är 23 minus grader, så vi åker till ett fält så han får springa lös själv och han blir helt till sig, trivs lös som fasiken och lyssnar jättebra på inkallning :)

Nu har inte pekka haft tid att ha med sig douglas på jobbet eftersom han har haft säsong med alla däckbyten, så det vart ett litet problem för oss hur vi skulle lösa detta, men som tur är har jag världens underbaratse familj och tog det jobbet och har douglas på dagarna, han är helt galen i min familj, speciellt pappa, det är ju morfars kille hehe så charmiga är dom ihop, dom brukar tydligen ha fruktstund på dagarna också, haha :P

Nåja nog för denna gång får väl se när det blir nästa gång, har tyvlrr ingen bild att lägga ut heller så det får bli ett tråkigt inlägg..

Ciao

RSS 2.0