Oj oj oj

haha jag är ju inte den aktivaste bloggaren det kan jag ju inte riktigt påstå, men har haft fullt upp med allting just nu. Huset, jobb träning så det är inte riktigt funnits tid.

Det händer inte så mycket med huset för tillfället, allt är väl i stort sett klart förutom lite småfix som det brukar bli, men vi trivs bra och det är jättefint hemma hos oss, med nytt kök, nytt golk överallt, nytapetserat och målat, snart ska vi göra om ett badrum också s å det ska bli nice ;)

Douglas har varit förjävlig ett tag, nästan så vi inte funnit någon annan utväg än att ge bort honom till någon som vill ha en sådan hund, vi vill det absolut inte. men dom senaste veckorna har han varit drömhunden själv faktist, mysig så man nästan bli lite trött på honom, haha men nu klagar vi absolut inte, visst han morrar som fasiken fortfarande, men har blivit betydligt lugnare och även keligare, mycket mycket gosigare och mer hanterbar måste jag säga, kanske mognat upp lite?! men alla man har pratat med som haft rottisar i många år förstår inte varför har beter sig som han gör ändå, vi förstår det definitivt inte heller, det är inte såhär det ska vara med att ha en hane, inget kan tyda honom tyda honom riktigt. men nu är han en riktigt gosig björn.

Han är helt galen i snö och älskar att springa som bara den fram och tillbaka, i flera timmar om han skulle få men husse och matte tycker inte det är lika roligt att springa i 1 meter snö och speciellt inte när det är 23 minus grader, så vi åker till ett fält så han får springa lös själv och han blir helt till sig, trivs lös som fasiken och lyssnar jättebra på inkallning :)

Nu har inte pekka haft tid att ha med sig douglas på jobbet eftersom han har haft säsong med alla däckbyten, så det vart ett litet problem för oss hur vi skulle lösa detta, men som tur är har jag världens underbaratse familj och tog det jobbet och har douglas på dagarna, han är helt galen i min familj, speciellt pappa, det är ju morfars kille hehe så charmiga är dom ihop, dom brukar tydligen ha fruktstund på dagarna också, haha :P

Nåja nog för denna gång får väl se när det blir nästa gång, har tyvlrr ingen bild att lägga ut heller så det får bli ett tråkigt inlägg..

Ciao

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

HEJ

En hälsning från en kullsyster till Douglas.

Som också haft en otroligt morrig höst. Men nu är det mycket bättre. De verkar lika varann i humöret.

Träffat en hundexpert som vi fått råd av. Det var bra. Sen älskar hon oxå att busa i snön. Synd att vi bor så långt bort för de hade nog gillat att leka.... Ha en God Jul o Gott Nytt År

2010-12-23 @ 22:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0