Bilder

nu ha jag fört över bilderna till den lånad datorn och det tog över 30 minuter haha så det av enhel del bilder men lägger tyvärr inte ut alla kan bli lite jobbigt då men några ska jag allt bjuda er på :P






Inläggen blir lite roligare när man får med bilder :)

Hemma igen

ja då ärman hemma igen,vart ingen lyckad semester kan ma ju inte påstå, usch. Va på Öland i nästan 2 veckor och vi hade sol 3 dagar, men men det är väl bara att acceptera att det är svensk jävla skit sommar.. vi va tvugna att lämna öland böda sand 1 dag tidigare pga att vi fick översvämning i förtältet så halv 5 på morgonen började pappa att packa ihop förtältet i spöregn, det bara vvräkte ner, fattar inte att det aldrig tar slut, sen va vi färdiga för hemfärd vid 11 nånon gång tror jag, skiter i vilket. nu är jag äntlien hemma igen & douglas har legat som en padda ett bra tag, vi är precis hemkomna från timmes morgon promenad, husse är iväg på svensexa och komer inte hem förrens ikväll/natt någon gång vi har lite egen tid jag och douglas, haha.

En väldigt god vän till mig nämlien jonkiees johanna johansson drar till turkiet idag, inte ett dugg avundsjuk:P
jag vill me till solen, vet ej hur det känns att ligga i solen har glömt hur det va haha, men just nu räcker inte pengarna till riktigt eftersom vi precis har köpt ett hus och det kostar ju endel :P men vi är sugna så efter nyår är det inte helt omöjligt att vi drar iväg någon stans, ska bara hitta ågon som vill ta hand om huliganen åt oss, tror jag vet redan nu vem som tar det ansvaret, jo min kära syster brukar inte tacka nej till dig, hon är tuff och gillar utmaningar.. kan bli thailand 2 veckor men inget ärbestämt ännu..

Om 1 vecka sitter vi i bilden påväg till gnarp och ska sova hos våran kennelmamma, tror jag iallafall :S hehe vi ska nämligen göra MH-test på douglas och vi ska vara i sundsvall klockan 13 på söndag och varken jag eller peter är speciellt sugna på att åka klockan 6 hemmifrån på  morgonen så våran kära kennelmamma erbjöd att vi kunde komma dagen innan och sova hos henne så så får det bli, har inte pratat något mer om det men kan ju hoppas att det blir så. ska bli kul att se vad resultaten blir på honom eftersom han är aninge speciell av sig, men det ska nog gå bra han är nog garanterat inte den knäppaste hunden domhaft där, får vi hoppas iallafall haha :)

väntar med spänning från röngen också men det skriver jag inte om idag.. är inte säker än och vill inte skriva något om det inte stämmer, men vissa förändringar har dom sett men dock ejhur allvarligt, som sagt åter kommer med resultaten på höft och röntgen..


kan tyvärr inte lägga upp någon bild från öland än heller eftersom våran dator är paj, så vi har en laptop som vi lånat av en kompis å ska sätta in bilderna en annan dag så får ni se hur mysigt vihar haft det, tror carina kennelmamma kommer bli lite tårögd när hon får se hur fin dougla är, tyckte du han va lik hoffa i vintras ska du se hur lik han är nu, kan skicka separata till dig via mejlen sen när jag lagt in bilderna :)


ciao ciao

jag kan se himlen.

jag kan äntligen se himlen, om den nu är blå, regnt har avtagit, slutade regna igår på eftermiddagen och nu håller det på att sprick upp, folk har fått på sig bkini ocvh badbyxor så förhoppningsvis blir det stranden imorron. vi har varit på stranden med douglas och promenerat, mycket skönt synd bara att alla tänker samma sak som vi, hehe annars kunde man släppa lös honom och kasta boll men vill ej det när det är så mycket folk. men han har bajsat iallafall vilket underlättar endel och mycket bra också :P
'
Jag skrev att jag kom hit på fredagen men jag ´kom hit i söndags och åker antagligen hem på onsdag eller senast fredag, känns inte som att man varit här en veckan redan, fy fan vad fort tiden går alltså.. killen där hemma jobbar på för fullt så ska bli spännande och se hur långt dom har kommit, känns inte som att jag vill komma hem riktgt än, vad sk jag göra där lixom? känner mig nog mest ivägen... då kan jag lika gärna vara kvar här och njuta:P

jag vill ha sol, fan man vatt riktigt brun i början men nu har ju färgen försvunnt känns det som, astråkgt ju, men får hoppas det blir sol några fler dagar innan jag åker hm så det syns att man varit iväg och haft semester. lite brun vill man vara, tycker det är snyggt.. karln min är nog inte så brun haha så jag behöver inte känns mig vit egemter honom för han har inte haft tid att vara i solen, stackarn, men han ger verkligen 100 när han väl ska göra något vilket jag tycker är bra, lite stolt blir man ju faktist, och sen alla underbara vänner som vill ställa upp för oss, guld värda är ni allihopp :)

nu ska jag mammi och syster ta oss varsin isdrink, mammi bjuder själklart ;) Vi hörs, CIAO

jävla regn

fy fan hur jävla mycket ska de regna egentligen? hatar skiten, visst det kan regna lite grann men vafan 2 jävla dygn är väl inte normalt, folk ligger och flyter i vattenpölarna, dom har fått slanga massa vatten så vissa inte ska få översvämning, vi har en stor vattenpöl utanför förtältet precis så vi får hoppas att det inte fortsätter för då blir det översvämning här också precis som förra året. 

det bara vräker ner och fan så irriterad man bli, kan det inte bl uppehåll i några minuter åtminstonde så douglas kan få bajsa, han vägrar bajsa när det regnar, han går inte i några vattenpölar eller i blött gräs, när vi är ute och går så vill han bajsa han sätter sig lite men reser på sig direkt för at det regnar, vi har varit ute i flera omgångar och minst 20minuter varje gång men han vägrar att bajsa, och han kan ju inte vara lugn i förtältet heller vilket man kan förstå om man är jättebajs nödig men vafan ska man göra?!
usch hatar regn, kan ju inte göra någontong, sitter i förtältet dricker en öl snackar lite och spelar kort och yatzy men hur kul är det i längden?

det får gärna sluta regna snart så man iallafall kan vara ute. men det kommer väl regna ytterliggare några dagar så det är väl bara att acceptera detta att det är så det ska vara - SVENSK SOMMAR...

får bädda ner mig och kolla på någon film, har ju endel med mig som tur är..


nu har jag skämt bort er med massor med inlägg det är ni ínte riktigt vana vid, haha
men det finns ju inte så mycket att göra för tillfället, får stta vid datorn och blogga lite..


nu ska jag krypa ner under täcket och vila lite och hoppas regnet har slutat när jag vaknar om några timmar... ciao ciao 

6 människor och 2 huliganer

oj oj oj säger jag bara, så bra det går med douglas och svea tillsammans, nu är det jag syster, bror och hans tjej mamma och pappa + douglas och svea,  husvagnen. det går över förväntan riktigt riktigt bra fakist, kul som fasiken alltså :)
svea och douglas har varit ue och lekt lösa med varandra så nu är dom riktigt trötta, ligger utslagna ¨på golvet, men ibland när den ena vaknar så busas det lite men det får dom inte göra inomhus för det blir lite för stimigt då tycker vi, men dom sköter sig jättebra så vi får se hur det går första natten..

här regnar det, inget kul alls, man vill knappt gå ut och rasta hundarna för det luktar skit efter dom och så är det inte kul med blöt hund heller, men vad görman inte när man är på campng, vi stormtrivs iallafall..

det ska va husvagn.. lallallalaaaaaa

kan tyvärr inte lägga upp några bilder för har kabeln hemma men det får bli när jag kommer hem

Tänker en hel del på min kille där hemma faktist, vi har ju aldrig varit ifrån varandra mer än 1 dygn på 3 år så finns är det lite ensamt när man ska gå och lägga sig. man är ju van att ligga tryggt i hansfamn men jag klrar min rätt så bra ändå, har ju syster som finns här och ställer upp för mig - ALLTID :)




camping livet på öland

Öland böda sand, herregud så skönt vi har det, jag frida & douglas kom hit  fredags, peter är hemma och fxar med huset, douglas har skött sit ganska bra faktist, trots många utfall mot hundar men om man ska se det så så gör i stort sett dom flesta hundarna utfall här, men det ser så mycket värre ut för att douglas är stor och låter som att han ska ha ihjäl alla och alla men det är bara att hålla i mot och greppa tag i honom, min syster tar det ansvaret, mycket bra tycker jag :)
han kopplar av jättebra i husvagn och förtält förutom första dagen men det är ju ganska förstårligt faktist, han sover gott, springer lös på stranden och simmar som en firre i havet, trött som fasiken är han på kvällarna så inget stim & stoj här inte, sköönt :P

Vädret har varit kalasbra förutom igårnatt så regnade det och idag regnar det också men det behövs för det va nästan för varmt ett tag tycker jag, douglas stormtrivs, det märker man på honom han brukar på stressmjäll ganska ofta i vssa situationer men ingenting nu och han är inte uppspelt heller så det är faktist ett plus i kanten, det enda jobbga med honom nu är faktist utfallen mot hundarna, ser inte trevligt ut när man kommer och går men det är som det är och vi jobbar på det..

han morrar nte mot folk eller hundar som går utnför tältet eller något det är mest när vi går i koppel, och senare dag kommer bror med sin tjej och sin franska bulldog svea, som han har lekt med förut, så vi får se hur det kommer att gå i ett förtält:P bra tränng för dom båda om inte annat, dom ska ju bo ihop i 2 dagar nu så hoppas dom inte river stället bara, haha


Jag får se när jag åker hem, mamma och dom ska vara kvar 1 vecka till, jag sa att jag ska vara till söndag men det kan bli ytterliggare några dagar så vi får se hur j


Premiär badat..

Har ju skrivit endel om att douglas nästan badar och att han borde simma när som helst, den dagen har kommit, min systser & jag tog med oss douglas så han skulle få svalka sig lite i vattnet i veckan, hon tog med sig bikini och simmar ut och vips så simmade douglas efter och  ville knappt gå upp ur vattnet, hehe så skönt att han tycker det är roligt..

Idag va jag och älsk med douglas en sväng i skogen vid vattnet så han fick bada lite och även jag pssade på att sola fan det blir ju ingenting nu när man är i huset inomhus hela tiden, man ser alla andra är bruna och fina så kommer jag och älsk kritvita, nae inte lika kul kanske.. jag badade förövrigt också, kors i taget, men det tog ungefär en halv timme eftersom jag måste gå i bitvis, haha först fötterna sen vaderna sen knäna sen midjan sen brösten och sen till halsen och det kan ju ta ett tag om man säger så :)
Vi passade även på att tvätta douglas när vi ändå va i farten så nu är han ren och fin..

igår va vi ett gång hemma hos oss, jag bror älsk johanna och micka, drack lite och hade det trevligt, douglas skötte sig hur galant som helst, han vill ju alltid vara md och helst i mitten haha och lägger sig på ryggen och rullar runt, skit mysigt har han blivit..
Det känns skönt att man ser framsteg hela tiden, vissa dagar är ju bättre än andra visserligen men det är sånt man får ta, vi kämpar vidare och så småningom kanbske alla dagar är skitbra :)

Har tyvärr inte s många nya bilder att komma med eftersom kameran är i huset..

nu ska jag gosa med min lille prins på balkongen, ha det så bra i solen allesammans ;)


RSS 2.0