Åter igen har Douglas tratt

Som jag skrev sist så han "lille" Douglas skadat sig lite på tassen och då är det tratt som gäller, igen. Han börjar vänja sig vid att ha trätt lite då och då hehe i början när han va lite och hade tratt rörde han sig inte ur fläcken han tittade inte ens på oss han lyssnade inte heller för den delen, tror han skämdes en aning men nu är det ingen fara alls, han verkar trivas i den fast han sak har han inte lärt sig än det är att tratten är fortfarande större än huvudet men han tänker inte alltid på det och går in i alla möjliga saker, bordet, dörren ja allt va det nu kan vara.

Men Husse är kanske inte den smartaste av dom alla om man säger så, tyckte faktist att det va lite kul för jag fattade inte riktigt vad han tänkte med, Jo såhä va det:
Jag skulle ta med mig douglas hem från peter jobb och d¨tyckte vi att det kanske vore bäst att han hade tratten på sig även i hundburen o bilen så han inte ligger och slickar så man inte ser, jo visst en bra tanke va det ju allt men kanske inte lika kul för Douglas, Peter säger åt douglas att hoppa in i buren men vi ser ganska direkt att det där kommer ju aldrig att gå, Douglas hoppar men studsar tillbaka lika fort eftersom tratten tar emot hundburen. så han kom aldrig in i buren, då skrattade jag en smula husse med för den delen men det va nog inte lika kul för douglas, Han hoppa in som vanlig och det tar tvärstopp, stackars våran lilla huligan..


     


Även idag har jag och Douglas varit ute och lekt i snön och för en gångs skulle fick jag faktist med mig kameran ut så här kommer lite bilder från dagens promenix i snööööön..

 





Oturs gangster..

Ja jag kan väl inte mena någon annan än våran huligan här hemma, är det någon som råkar ut för något så är det fanimej han, men men någon måste ju ta på sig det också.. Douglas har åter igen bitit bort endel av trampdynan så nu har han tratt igen, det va igår som Kerstin på Peters jobb tyckte att douglas slickade lite väl mycket på tassen sen såg vi även att han haltade lite också och visst är det precis som förra gången, öppet sår på trampdynan, stackare..




Nu har vi precis varit hos djuraffären och köpt en strumpa som han ska ha på sig när vi är ute och går så han inte får in salt eller blir fuktig på såret, men men så kan det vara..

Passade även på att vägen pluttisen när vi va på djuraffären och vågen visade 52kg precis och Douglas blev 11 månader den 18 Februari, STORA KILLEN :)


       





Kiiiickiii

Dags för uppdatering igen skulle jag tro, hehe. Det är bra att kicki skriver en liten kommentar när hon tycker att det har gått för lång tid, hon behöver inte skriva mycket det räcker bara med fiiia så förstår jag att nu är det dags ;)

Hon har skaffat sig en liten plutt, och en liten plutt med andra ord betyder en valp. Hennes tik Annie fick ju valpar för ett tag sedan och kicki behöll en av dessa juveler, en till tik som heter Nova.. mysigt, vi ska eventuellt träffa dom senare idag, kommer bli helt fast så mysigt med valp men kanske inte lika trevligt nu när vädret är helt värdelöst, men snart är det vår och det tror jag att alla hundägare ser fram emot det gör iallafall vi :)

Douglas är snart 1 år usch vad tiden går fort, känns som att det inte alls va länge sen vi fick hem honom, ändå skillnaden är att han är lite större nu än då och är rumsren, hehe.
Douglas är en klass för sig, en väldigt speciell hund som ibladn kan vara lite svår att förstå sig på men vi ger inte upp vi försöker och utmanar vissa öden och vi ber om hjälp, men inget har hjälp speciellt mycket och vi har enhel del saker vi skulle vilja få svar på, vad man ska gör med vissa saker eller inte göra.. Vi gör så gott vi kan och så får vi se hur det går, han är i grund och botten en väldigt trevlig hund tycker vi, charmig på sitt egna lilla sätt, hehe :)

Johanna och douglas


Våran lilla knähudn, han kryper gärna upp i knät när man säger till trots att han inte får plats ;)


Idag har jag och douglas varit ute och pulsat i snös, han blir helt tokig när det bli lite djupare, så får han spunk och springer och hoppas som en tok, visserligen tycker jag det är ganska kul också men bara ett tag för det är så jävla jobbbigt att springa i hög snö så jag brukar släppa honom lös så han på springa runt själva, jag hittade även en bra backe idag med mycket snö som vi sprang upp och ner för, upp ick han bra mig och neråt så rullade jag ner, haha men kul att vi iallafall - Douglas och jag :)
Nu ligger vi som två utslagna paddor på madrassen och hallen och ska ta igen oss lite..







Klickbara bilder

Avslutar med en väldigt fin nalle som jag själv har klätt, det är Pekkas nalle som han har haft sen han va liten, pekka säger att jag är skendräktig för att jag håller på att köper massor med bebiskläder men kan inte rå för det för jag tycker att dom är så små och söta, hehe..


Blogg - Awards

Blogg-awards

Har fått denna Blogg-award av Kicki

Detta innebär att jag ska nu berätta 7 saker om MIG SJÄLV och att jag sedan ska skicka den vidare till  andra bloggare som jag tycker om..

7 saker om mig själv som ni kanske inte visste:


1. Jag va väldigt mörkrädd när jag va mindre och sov aldrig med lampan släckt
( Tycker fortfarande inte om mörker men nu kan jag iallafall släcka lampan )

2. Jag fick en kanin av mina föräldrar när jag va 6år som hette 20 olika namn på minde än 1 år men den dog med namnet Ninne

3. Jag har varit med i Östötalaget i Fotboll Handboll & Innebandy. Jag gick vidare till elitläger i halmstad som fotbollsmålvakt men tackade nej och började som utespelare istället.Jag va med i Östgötalaget med 85orna i innebandy. Handboll slutade jag med för fotbollen och innebandyn tog för mycket tid.

4. Jag spelade 7 olika sport samtigit, Innebandy, fotboll, handboll, pingis, badminton, friidrott & gymnastik det blev att man tränade nästan 2 gånger om dagen..

 5.  När jag va tolv år spelade jag badminton final med min bästa kompis Lindsey. Tävlingen va egentligen för 15 åringar men vi va så duktiga så vi fick vara med, Hon vann & jag kom 2:a

6. Folk säger att jag är vänsterhänt men är det bara för att jag skriver med vänster? jag kastar boll med höger, sparkar boll med höger, klipper med vänster, spelar tennis med vänster kastar pil med höger hm.. vet inte riktigt vad jag är?!

 7. Min riktigt hårfärg är egentligen blon & då menar jag verkligen ljus blond chaha

Jag vill gärna ge Awarden till följande:
Liinzan, Johanna, Fia källberg, Hanna. J

Uppdatering

Jag vet jag vet, usch jag är verkligen jätte dålig på att skriva, vet inte riktigt vad jag ska skriva heller det händer inte så mycket just nu mer än att det snöar och snöar och snöar.. Douglas gillar förvisso snön så det är ju inte så tråkigt men det är förbannat kallt, specviellt när det va runt 20 minusgrader då är det verkligen inte roligt att vara hundägare.. Peter ringde mig på jobbet och sa att min hund vill gå ut, haha det va precis när snön började komma.. Ja vad säger man, karlar karlar.. ;)

Hemma hos oss är allt som vanligt nästan, vi tränar enhel del med douglas och det går framåt för varje dag så det är roligt att se framsteg.
Nu längtar vi till våren så vi kan börja kurs och sen börja träna ännu mer för vi vill ju gå lydnad med honom självklart :)


Här kommer lite bilder på mina underbara killar:

Douglas älskar tvätt och speciellt strumpor





 Douglas och kompisen joppe

 Douglas med sitt "lilla" ben


Det va väl allt från denna gång så nu får vi se när vi hörs nästa gång igen, antagligen när kicki har tröttnat på att kolla min blogg månad in och månad ut och ingenting händer så hon till slut skickar en kommentar, hehe
Förövrigt så är vi väldigt avunsjuka på henne för hon ska få hem en pluttis en liten valp mmm så himla gosigt och mysigt ja vad ska man säga, underbart helt enkelt :)


RSS 2.0