Stadspromenad

Proverna hos vetrinären visa bra så nu är det bara att tuta och köra igen, SKÖNT !!
Douglas viftade jätte mycket på svansen när han fick syn på Karin så hon satte sig ner och skulle hälsa men han sprang förbi henne i full fart och hoppade upp och la tassarna på britsen där han ska ligga och ta prover, det kan väl bra betyda en sak? Hon har tagit väl hand om douglas och han verkar inte ha fart illa av att vara där så det känns också skönt.

Igår va det stadsvandring med hundkursen, det gick hur bra som helst Douglas va underbar han va verkligen bäst:) hehe. Vi prövade med sele för första gången igår och det gick hur bra som helst så vi ska fortsätta med det ett tag nu så får vi se om det håller i sig för i såfall får vi köpa en sele och använda på honom.
Väl på stan gick vi omkring lite överallt upp på stenar och på bänkar vid åhlens för att se hur hundarna reagerade Douglas hoppade upp som ingenting sen gick vi till tågstationen och gick i trapper åkte hiss och stod brevid ett tåg inte ens då reagerade Douglas något specillt så vi fick bra beröm så det va kul :)
Nästa vecka på hundkursen ska vi vara i rydsskogen och leta upp saker, vi tränar ju ganska mycket sånt med Douglas så vi får se hur han klarar av det med folk och hundar runt omkring..


John Kickie och Annie va här i helgen, lika kul att träffa dom varje gång, Douglas är högre än Annie nu så det va kul att se. Annie ha puppisar i magen - Äntligen får man väl säga, kul :)
Douglas och Annie går bra ihop  det är bara douglas som är lite larvig ibland men det börjar släppa mer och mer för Annie är ju verkligen världens underbaratse hund så snäll så go så underbar denna tik är, lite sugen är man allt på en puppis från henne men hälsa på dom små ska vi iallafall göra:)

Kicki och jag va ute med vovvarna så skulle hon lära mig hur man ställer en hund, det gick mindre bra, Douglas fattade inte riktigt vad han skulle göra så han började hoppa och skälla istället för att sträcka ut sig så nu har jag övat lite i hallen så vi får hoppas att han har lärt sig lite iallafall till Januari när vi ska till Göteborg och ställa ut honom för första gången...

 

 







Just nu är Douglas moster här alltså min syster och hon gillar ju Douglas väldigt väldigt mycket och hon tycker även om att vara med på bild när hon myser med honom så häe kommer en liten bild på dom två hulliganerna...

Energi energi och åter energi

Det är precis vad våran lille prins har, full av energi hela honom och det måste ju vara ett bra tecken på att han börjar bli återställt efter det han varit med om..

Nu har vi kört lite sök med honom i vrdagsrummet så nu liggwer han som en padda i hallen och sover som ewn stock våran mysiga fina plutt, han är så underbar på alla sätt han går från klarhet till klarhet varje dag men sen finns det vissa dagar han är väldigt billig om man säger så haha men man ångrar sig efter ett tag när han är lugn och fin igen men så kommer det stunder man önskar att han bara kunde försvinna för ett tag och sen komma tillbaka när han har blivit lugn men om man tänker efter så vill man aldrig att dom ska förwvinna spelar ingen roll hur jobbiga dom är vissa stunder för dom fina stunderna tillsammans övervinner allt det andra :)

Igår va Douglas hos "mormor" morfar"  ( Min mamma och pappa) en sväng innan jag slutade jobbet så kom jag dit och allt va precis som vanligt jag sätter mig vid köksbordet och ska dricka lite kaffe, min mormor och morfar kommer på besök med mitt kusinbarn Felicia på knappt 2 år.. Douglas blir jätteglad och är underbar med felicia det va så jävla kul att se dom tillsammans eftersom hon är hundvan så blir hon inte reädd och sprallig när han kommer så det va ju bra. han låg ner och hon la sig brevid och började mysa han bryddde sig inte ett dugg om henne han bara låg där och njöt, jag blev så glad av att se det ;)
Sen efter en stund så hör jag hur min mamma skriker : Nae usch va fan är det här... haha
Mamma jobbar på cloetta och har köpt lite godis som min mormor och morfar skulle ha men påsen och lite av godiset och golvet va blött, hmm tänkte vi hur kan det vara blött där?!
JO förstår ni det är våran prins douglas som hade kissat där, haha
Jag vart helt chockad vafan han är ju rumsren han ska inte pissa inne men jo det hade han, kanske satte sitt revir där nu när han börjar bli könsmogen, haha lite kul tyckte vi allt att det var bara det inte händer så massor fler gånger ;)



Jag har varit dålig på att ta kort på sistone så det får bli ytterliggare en gammal bild på våran prins :)




Den där bilden är knappt en månad gammal och då fick han plats i sin bia bädd men det kan jag tala om för er att nu får han verkligen INTE plats i den, haha





Full av energi

Douglas har hur mycket energi som helst i kroppen och vi vet inte riktigt hur vi ska göra, vetrinären säger att vi ska ta det lugnt och inte lek så mycket sen ska vi ta korta promenader med honom, han blir inte trött för det..

Hon sa en sak som vi skulle hålla reda på när vi fick hem honom, det ena va att han inte spydde och den andra att han inte bajsade löst, våran prins har bajsat så löst det bara kan idag, det rann verkligen ur stjärten på honom så vi ringde vetrinären direkt och berättade då sa hon att han inte ska få någon mer mat idag så ska vi komma till henne imorron vid halv 11.. Hoppas verkligen inte att det är någon allvarligt..



Han börjar bli riktigt stark våran hulligan. när man är ute och går och han vill lukta på något eller ser ett löv flyga iväg som han vill hätma på är det bara att följa med, inte peter kanske men jag gör det, han  ingen chans att hålla emot honom då, men det går bättre och bähttre våran hulligan går väldigt mycket i koppel och han drar nästan ingen ting alls men det börjar komma mer och mer nu så det är lite jobbigt att gå ut med honom.. Det är väl nu det gäller att vara äönnu hårade och konsikvent när man ska göra något, han testar mer och mer och morrpratar hela tiden, så det gäller för oss att kunnatydla hans morrningar så det inte blir fel..


Nu är husse i norrköping och ska provsjunga för något band så vi får hoppas att det g¨år bra honom, douglas och jag håller tummar och tassarna här hemma, jag och douglas ska evntuellt iväg till stan en sväng när hockeyn är slut, måste köpa nmy säng åt honom dom vi har börjar bli på tok för små och det är inte så kul för honom att ligga med halva kroppen utanför, hehe nae så illa är det väl kanske inte men endel av huvudet får inte plats. ihan ligger inte så jättefta i varken biabädden och i plastsängen men när han väl gör det så kan det ju vara bra om han får plats, jag är jättesugen på att köpa "skinnsoffan" på dkurmagazinet den är snygg och kostar ungefär 1500 så den får det bli när hulliganen har slutat bita :)


Usch det blir nog att åka in tidigare i stan Sverige ligger under med 4-1 över ryssland så då kan man redan konstatera att dom har förlorat :)





Äntligen är Douglas hemma igen

Nu har douglas äntligen fått åka hem, Peter va och hämtade honom i förmiddags så det va underbart att se honom igen, nu ska vi ta det lugnt i några veckor och han får inte äta hundgodis tugga på ben eller leka med någon leksak där något kan lossna så han får se det i magen, pluttis, hans mat består av ris och kokt kyckling 4-5 gånger per dag. det ska han äta i ungefär 2 veckor. Han orkar inte speciellt mycket han sover mest och det kan man ju förstå efter det han har gått igenom..

Nu är han äntligen hemma och det är huvudsaken nu ska jag lägga mig på golvet och gosa med honom ;)

Usch..

Douglas ligger fortfarande hos vetrinären, han har gjort det sen torsdagskväll, det känns så himla tomt här utan honom, våran prins, vi vill inget annat än att ha hem honom nu, man känner sig jätte ensam och ledsen utan honom vid sin sida, han är ju endel av våran familj och när han inte är bland oss så känns det i hjärtat självklart, vi håller verkligen tummarna för att han kommer hem till oss snart, imorron vid 9 får vi reda på om hon vill ha honom kvar en dag till eller om vi får åka och hämta honom, hellre att han är där 1 dag för mycket än att vi tar hem honom för tidigt..

Våran ögonsten, usch det är så lugnt och tyst hemma vi är inte vana vid det, brukar ju alltid vara full fart annars, saknar ju det, ingen att busa med eller leka med, Peter vill ju inte direkt leka dragkamp haha han ligger hellre i soffan och där få ju inte douglas vara ;) Saknar att ingen kommer farandes mot mig när jag kommer hem, saknar hans morrande när det kommer någon i trapphuset, saknar hans gulliga sätt att bjuda in till lek, saknar att han alltid ligger i vägen mitt på golvet när man ska gå upp på morgonen saknar att inte få gosa med honom på golvet saknar allt som har med honom att göra. Älskade Douglas bli bra nu matte och husse saknar ihjäl sig efter dig..


Tack alla vänner som håller tummar och tassar för våran underbara fyrbenta, han är en stark kille och kommer förhoppningsvis vara med oss snart igen, han ger inte upp i första taget, han är en kämpe :)


Hans liv har ju inte direkt börjat på bästa tänkbara sätt, vi har haft honom i 5 månader ungefär och redan har han varit med om hur mycket som helst, stackars pluttis, förra gången hann vi också bara gå 1 gång på valpkursen sen vart han skadad på tassen och nu hann vi också bara gå 1 gång sen hände detta med limmet, usch otur ja det kan man väl säga att han har haft...


RSS 2.0