Stadspromenad

Proverna hos vetrinären visa bra så nu är det bara att tuta och köra igen, SKÖNT !!
Douglas viftade jätte mycket på svansen när han fick syn på Karin så hon satte sig ner och skulle hälsa men han sprang förbi henne i full fart och hoppade upp och la tassarna på britsen där han ska ligga och ta prover, det kan väl bra betyda en sak? Hon har tagit väl hand om douglas och han verkar inte ha fart illa av att vara där så det känns också skönt.

Igår va det stadsvandring med hundkursen, det gick hur bra som helst Douglas va underbar han va verkligen bäst:) hehe. Vi prövade med sele för första gången igår och det gick hur bra som helst så vi ska fortsätta med det ett tag nu så får vi se om det håller i sig för i såfall får vi köpa en sele och använda på honom.
Väl på stan gick vi omkring lite överallt upp på stenar och på bänkar vid åhlens för att se hur hundarna reagerade Douglas hoppade upp som ingenting sen gick vi till tågstationen och gick i trapper åkte hiss och stod brevid ett tåg inte ens då reagerade Douglas något specillt så vi fick bra beröm så det va kul :)
Nästa vecka på hundkursen ska vi vara i rydsskogen och leta upp saker, vi tränar ju ganska mycket sånt med Douglas så vi får se hur han klarar av det med folk och hundar runt omkring..


John Kickie och Annie va här i helgen, lika kul att träffa dom varje gång, Douglas är högre än Annie nu så det va kul att se. Annie ha puppisar i magen - Äntligen får man väl säga, kul :)
Douglas och Annie går bra ihop  det är bara douglas som är lite larvig ibland men det börjar släppa mer och mer för Annie är ju verkligen världens underbaratse hund så snäll så go så underbar denna tik är, lite sugen är man allt på en puppis från henne men hälsa på dom små ska vi iallafall göra:)

Kicki och jag va ute med vovvarna så skulle hon lära mig hur man ställer en hund, det gick mindre bra, Douglas fattade inte riktigt vad han skulle göra så han började hoppa och skälla istället för att sträcka ut sig så nu har jag övat lite i hallen så vi får hoppas att han har lärt sig lite iallafall till Januari när vi ska till Göteborg och ställa ut honom för första gången...

 

 







Just nu är Douglas moster här alltså min syster och hon gillar ju Douglas väldigt väldigt mycket och hon tycker även om att vara med på bild när hon myser med honom så häe kommer en liten bild på dom två hulliganerna...

Kommentarer
Postat av: kicki

ja, vi måste ju hinna ses nått mer innan hon blir alldeles för stor fröken madam här, var å vägde henne å nu väger hon 45,8...har gått upp 1,5 kg redan!!

2009-11-23 @ 15:13:37
URL: http://www.rottisannie.dinstudio.se
Postat av: Kicki

...å nu väger hon 50,5 kg....7,2 kg upp å det e ändå 8 dagar kvar!!L

2009-12-11 @ 13:05:57
URL: http://www.rottisannie.dinstudio.se
Postat av: linaa

Vad stor D har blivit! stilig herre=)

2009-12-12 @ 09:02:46
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0