Semester..

ja vi lever men har bara inte skrivit på väldigt väldigt länge, vet inte riktigt vad jag ska skriva.. nu har snart första veckan på semestern  gått och vi inte pysslat lite grann hemma och bara tagit det lugnt, vädret suger så man kan ju inte direkt åka och sola.. usch !!!

vi har hunnit med endel hemma som sagt och även varit i skogen och plockat kantareller, mycket trevligt och douglas springer omkring som en vildebill heeela tiden, kan han ensa bli trött? inget fel på hans höfter om man säger så så som han springer omkring men kan också bvara såp att han glömmer allt just då bara för att det är så jävla kul att springa lös i skogen och röja som en stolle.. jag springer med douglas ibland, har ju försäsong med innebandyn och då ska man spinga några kilometer och då är passar jag på att ta med mig honom, men ingen ide att ha han i kopplet då då får han spunk så det går mycket bättre när han är lös, och om jag springer 3 kilometer springer nog han 7, han far runt som fasiken, mattes fining ;)

jag hoppas på fint väder och mycket sol så man kan sola och bli brun inget kul att komma tillbaka till jobbet och va vitare än man va innan semester nae det funkar inte riktigt så, jag får väl lägga mig i solariet i värsta fall..

min älskling har skaffat båge också som vi glider runt på enhel del, mycket myket kul tycker jag och han med för den delen ;)

har inte så mycket mer att skriva men ska väl försöka uppdatera lite oftare hade jag tänkt, har skrivit det massor gånger men vafan får väl hoppas jag håller det denna gång ;)

douglas som förövrigt inte så vara i soffan passar på på nätterna och går och lägger sig där såhär hittar vi honom endel mornar, haha så jävla söt när han tar sig friheter sådär, fast han har en stor biabädd i vårat sovrum så föredrar han soffan ;)
bilden brevid är när vio hade varit ute i skogen några timmar så började han bita på sin bitring och somnade med den i munnen :)



RSS 2.0