Vilt

Ja många långpromenader blir det, härligt härligt i underbart väder, dock är ju inte vädret skitbra just idag men  tidigare dagar har det ju varit kalasfint. så vi har gått långa promenader med Douglas och han älskar verkligen att bara springa firtt om kring, vi brukar åka ut tills skogs och bara gå rätt in i skogen följa någon stig och bara gå, det har vi gjort många gångern,  men denna gång skulle vara lite speciell förstår ni, våran lille huligan fick nämigen syn på att råddjur så han bara försvann, puts väck, haha funkade inte riktigt med inkallning då kan jag ju säga, men som tur va kom han tillbaka efter några minuter, han insåg nog att han inte riktigt hann ifatt, s¨vi fortsatte gå ochdet vainget mer med det förutom att han fick väl upp något spår eller något och bara försvann igen, haha lite kul är det faktist så man man får skratta för han kom ju faktist tillbaka helt flåsande och astrött. Skulle inte varit lika roligt om han hade försvunnit så i hade varit tvugna att leta efter honom, så nu blir det uppsikt när vi är i skogen nästa gång för nu har han säkert fått lite vittring för det där så nu får vi hålla koll..


Igår gick vi en kvällspromenix längs kanalen på ungefär 1 timmer, sköönt, inget folk bara jag douglas peter och Louise, vi knallade och knallade så skönt väder va det också, underbart.
Våran huligan har ju en tendens till att bära allt han ser, om det inte är för litet för då äter han upp det, men han hittade diverse pinnar som han bar på så vi fick säga åt honom att släpppa pinnen efter ett tag, det va ju inte lilla pinnen eller grenen eller ja stammen haha kallat vad ni vill,, men han vägrade och gav sig verkligen inte han skulle bara få med sig pinnen, och efter mycket om och men så lyckades han ju också förstårs..


     

   




Långpromenad..

Imorse steg jag upp tidigit, killen skulle iväg och jobba kl9 så han åkte runt halv och så märkte jag att douglas inte alls ville sova längre så vi åkte iväg och gick en långpromenad istället så vi är nyss hemkomna, inte lika skönt väder ute idag det blåste som bara den men det va ändå skönt att vara uppe skapligt, annars brukar man ju vakna vid det här tiden, hehe :P

Douglas har varit underbar idag, igår med för den delen så nu tycker vi om honom idag, haha nej då skämta bara vi tycker alltid om honom det är bara ibland amn känner att han är ett hopplöst fall men så kommer vissa stunder han är världen goaste & dom stunderna får man ta vara på..

Har han varit riktigt kelsjuk nu en tid och det är hur mysigt som helst man vill ju knappt sluta kela med honom ibland, min prilleprins :P

Vi passade även på att träna enhel del när vi va ute och gick förut, kastade boll så va han tvungen att komma tillbaka till mig och lägga den i min hans och det gick galant, körde även sitt,ligg, stå övningar och dom satt klockrent han är även jätte duktig på kommandot stanna som jag tränar när jag kastar iväg bollen..

Vi tränade kommandot "pang" när han va liten bara för skoj och det har vi börjat träna mer och mer nu och den sitter ju som handen i handsken, om han står upp och man klappar honom sen säger man bara pang då lägger han sig automatiskt på sidan så då blir det mys. Utnyttjar det nu faktist, att när jag säger pang så ska han ligga på sidan och då blir det gos och kli på magen vilket han inte riktigt har tyckt om förut men nu går det jättebra så lite framsteg har det blivit med vissa saker och det är ju kul..


    

   


  


Sooool...

Jag älskar solen och jag älskar verkligen detta underbara väder, Peter och douglas tog en långtur förut och nu ligger han trött på golvet och sover.
Man blir så glad av detta väder, sol och inte ett moln på himlen, I Love it ;)

Igår cyklade Peter med douglas för andra gången och det hade gått jättebra även denna gång, kul tycker jag då kan vi börja med det nu, slipper man gå själv  haha nej då skämt och sido :P

Idag vet jag ej vad som händer, peter är och repar med sitt band och jag har tvättat lite och ska snart börja dammsuga och damma lite tänkte jag, det behövs ju om man säger så, fattar inte vart allt skit kommer ifrån, eller jo det gör jag och han ligger på golvet just nu, haha f fan vad han drar med sig massor när det är lite blött ute fastnar överallt och det spelar ingen roll om man torkar av honom,  så dammsugaren åker fram ett X antal gånger i veckan, men det gör mig ingenting tycker om när man ser skillnaden..

Här kommer lite fler kort från fotograferingen som vi tog..

     

Som ni alla ser så är inte sista bilden på mig och douglas, det är Camillas underbart fina och coola engelska bulldog, åh dom är fina :)


Rubrik...

Jag skrev i ett inlägg för att tag sedan att Douglas och jag hade varit och fotograferat oss lite granna och han vart verkligen snygg på bilderna, här kommer lite smakprov på några av dom bilderna vi tog ;)

   

Ja det va lite smakprov från denna gång, finns naturligvit fler bilder men det kommer i ett annat inlägg...


Usch att det ska börja regna finns ju inget som luktar äckligare än blöt hund, BLÄ..
Douglas och jag har varit ute på en långis idag, så har jag sprungit lite med honom dock ingen längre sträcka men kanske hundra meter haha så hittade jag en boll som jag kastade åt honom istället så jag slapp springa, kastade många många bollar som han fick springa på och han kom tillbaka till mig varje gång. Passade även på att träna lite inkallning eftersom vi va på en stor fotbollsplan och det gick hur bra som helst så det är skönt. när jag tyckte att vi va färdiga med att kasta boll  tyckte han flåsade redigt men han ville springa mera men jag kastade bollen åt ena hållet så gick vi åt andra och jag fick nästan dra hem honom så trött va han. haha nu ligger han på golvet och bryr sig inte ett dugg när man går förbi honom eller lyssnar på musik så är det skönt, han snarkar till&med då är han riktigt trött..



Redan April

ja och solen har tittat fram jättemycket nu i ett par dagar och det är ju underbart..
Peter & jag hade tänkt tvätta bilarna idag eftersom vädret va så fint igår så trodde vi självklart att det skulle vara fint idag med men ack så fel vi hade..

Inatt har det snöat och regnat, usch tyckte faktist solen kunde vara framme även idag sen imorron när man ska börja jobba igen kan det gärna för börja regna igen det gör mig ingenting..

Douglas har börjat halta ibland när han går på grus och så hoppar han övver vatten pölarna ute  haha så det ser ganska kul ut när vi är ute och går, först en haltande rottis sen skuttar han lite från ingenstans, haha så lite kul har nog folk åt oss när vi kommer och går till ocfh  med jag skrattar ju till ibland :P

Peter har cyklat med douglas för första gången och det gick hur bra som helst, så det ska vi börja med nu och då är det ju perfekt att solen tittar fram, igår kväll spelade vi lite fotboll peter jag och douglas, dock så vann dogge med det gör inte ett dugg, haha kul hade vi iallafall och somnade som en stocl gjorde han också - SKÖNT !!


Här kommer några bilder från igår när vi träffade Kicki John och Kickis dotter Lina med deras underbara hundar, en hel parkering full med hundar kan man säga..
efterom det va 2 av tikarna somlöpte så fick douglas sitta kvar i bilen så länge och sennär dom andra hundarna va insläppta i bilen så fick han sprigna ut och hälsa på oss, haha han löpte raka vägen bort till en plätt där en löptik precis hade tränat.. Men annars så skötte han sig bra tycker jag..

    


RSS 2.0