Redan April

ja och solen har tittat fram jättemycket nu i ett par dagar och det är ju underbart..
Peter & jag hade tänkt tvätta bilarna idag eftersom vädret va så fint igår så trodde vi självklart att det skulle vara fint idag med men ack så fel vi hade..

Inatt har det snöat och regnat, usch tyckte faktist solen kunde vara framme även idag sen imorron när man ska börja jobba igen kan det gärna för börja regna igen det gör mig ingenting..

Douglas har börjat halta ibland när han går på grus och så hoppar han övver vatten pölarna ute  haha så det ser ganska kul ut när vi är ute och går, först en haltande rottis sen skuttar han lite från ingenstans, haha så lite kul har nog folk åt oss när vi kommer och går till ocfh  med jag skrattar ju till ibland :P

Peter har cyklat med douglas för första gången och det gick hur bra som helst, så det ska vi börja med nu och då är det ju perfekt att solen tittar fram, igår kväll spelade vi lite fotboll peter jag och douglas, dock så vann dogge med det gör inte ett dugg, haha kul hade vi iallafall och somnade som en stocl gjorde han också - SKÖNT !!


Här kommer några bilder från igår när vi träffade Kicki John och Kickis dotter Lina med deras underbara hundar, en hel parkering full med hundar kan man säga..
efterom det va 2 av tikarna somlöpte så fick douglas sitta kvar i bilen så länge och sennär dom andra hundarna va insläppta i bilen så fick han sprigna ut och hälsa på oss, haha han löpte raka vägen bort till en plätt där en löptik precis hade tränat.. Men annars så skötte han sig bra tycker jag..

    


Kommentarer
Postat av: Kicki

...han skötte sig galant ju!!...å reagerade ju inte speciellt mycket på tikarna heller...vi får ta en promis på Tinnerö nu när de börjar torka upp....släppa "fångarna" loss!! L...kul å se er även fast de bara blev en kortis!! kramiz

2010-04-05 @ 14:22:32
URL: http://gammtackan.blogg.se/
Postat av: lina, Luzza & Tilda

GUD så fin han är <3 Riktig pudding!! ni 2 med ägare ;)

Kul o träffa er!

2010-04-06 @ 20:45:25
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker oxå vi ska ses utan träning då trodde d va d vi skulle göra när vi väl sågs men icke.

Men nästa gång så!!!=))

2010-04-07 @ 18:04:03
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0