Hundvakt i helgen

I helgen har vi varit hundvakt åt Annie som är en underbar rottistik på snart 3½år. Ägaren till denna vackra tik är Kicki som vi har skrivit om förut som har hjälpt och söttat oss med Douglas. Vi brukar vara med Kicki på Brukshundsklubben och träna ibland, bra för Douglas och bra träning för oss också, man lär sig massor därute, bara av att titta på andra och för Douglas är det nyttigt att umgås med andra hundar. Han börjar bli bättre och bättre för varje dag nu och det känns skönt att dom metoderna vi använder på honom faktist ger resultat.. Våran lilla huligan ( som kicki brukar säga) väger nästa 30kg nu.

Douglas, Annie ligger under bordet:)


Igår kom Sofie ( Peters syster) till oss med hennes hund en boxerhane på 5år, vi tog med oss alla 3 hundarna på en liten promenad först sen satte vi oss i bilen och åkte ivåg till en liten sjö där hundarna kunde svalka av sig & dom njöt verkligen till 1000 :)


                      Annie                                Annie & Spike                 
          



Annie och Spike
     


Nu har vi precis kommit hem från morgonpromenaden som bestod av:
  • Vanlig promenad på kanske 15-20 minuter
  • Sen vidare in på dagiset där vi körde lite sök i buskarna
  • Sen kastade vi lite boll åt våra underbara fyrbenta
  • Avslutade med att promenera hem:)
  • Väl hemma väntade självklart den välförtjänta frukosten

Douglas & Annie
                                         


Idag kommer Kicki & hämtar Annie, hon har adrig lämnat ifrån sig henne förut så det va verkligen en ära att få vara den första som hon lämnar henne till. Vi tror inte att Annie har haft något emot att ha varit hos oss, Hon ser ut att trivas den enda som är lite orolig ibland är våran egna huligan Douglas, kommer hon försnabbt mot honom springer han men går hon ifrån honom följer han efter och försöker bjuda in till lek, och så håller det på tills han tröttna och går därifrån för när hon väl vill leka så vill inte han, haha :)


Annie på balkongen          Annie på stt täcke                Annie på golvet

           




Här kommer en bild på kicki & Annie tillsammans




 
             

Kommentarer
Postat av: Kicki

Vilka fina foton på Huliganen å kossan!!!L

Annie har nog inte kunna få det bättre än vad hon fick hos er!!...kul att det funkade så bra som det gjorde!!!....sååå TACK SNÄLLA NI för att ni förvaltade min juvel så bra!!!...kramiz å slirrepuss från Annie

2009-08-09 @ 18:39:24
URL: http://gammtackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0