Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg som vissa har tjatat endel om,eftersom jag varken använder bilddagboken eller msn längre så är det inte så många som vet vad som händer i mitt liv, men det ska det bli ändring på nu..;)

Jag och älsk har nyligen fått tillökt i familjen, våran efterlängtade Douglas har äntligen kommer "hem"..
Det kändes verkligen som en evighet innan vi skulle få hem våran ögonsten, men nu är han här, helt utslagen i hallen och sover, skönt:)

Det har varit lite till& från det här med att välja från vilken kennel vi skulle köpa våran hund, vi har verkligen tittat runt, ringt och frågat, åkt och hälsat på lite överallt, från Stockholm till Jönköping och sedan till Hudiksvall & det va där vi bestämde oss för att ta en hane ifrån, Hudiksvall. Vi tänkte först att det va lite väl långt att åka men efter att ha varit där och hälsat på så fanns det inga tvivel, där fanns våran tilltänka lillafis ;)
Vi åkte upp till hudik för att hälsa på och bekanta oss med våran kennelmamma Charina då va pluttisarna bara 1v så dom 7 veckorna vi fick vänta tills vi fick åka upp och hämta hem våran Douglas kändes lång men ändå kort på något vis?!
Eftersom vi inte hade valt innan vi åkte upp så va vi där över natten så vi kunde se vilken av dom 2 små charmtrollen vi skulle ha, det va ingen enkel match att välja kan jag meddela,  mycket svårare än vad vi trodde, men nu är valet gjort och det känns verkligen rätt:) men visst kommer man att tänka om vi skulle tagit den andra osv...

Den stackarn fick börja sitt liv från kullsyskon & mamman med att åka bil 60 mil, tror ni att han var något förvirrad? (hade aldrig åkt bil förut)
Men han var verkligen underbar hela vägen hem, det va bara första 20minuterna som va lite jobbigt för honom men sen sov han istort sätt hela vägen hem till Ljungsbro..


Väl hemma va det återigen nytt för honom, det första han gjorde var att resa ragg och morra mot spegeln (han såg sig själv) en riktigt tuffing vi har här hemma;)
Ju mer tiden gick desto bättre gick det & för att inte tala om första natten, det gick hur klockrent som helst, han hade inga problem att slappna av han pep nästan ingenting så det kändes skönt, vi fick nästan väcka honom i morse för att han skulle få gå ut och kissa(vilket han gjorde också i ca 15sek) så kissnödig va han allt..

Så första natten har gått bättre än vi hade förväntat oss, ingen olycka har skett inomhus än heller, han kan slappna av  och vila vilket känns skönt för oss, det är det viktiga. Älsk gick ut med pluttis i natt vid 3 för att kissa sedan gick vi ut med honom vid halv6 i morse och halv 7 fick han mat sen ut för att kissa och bajsavilket han gjorde direkt (och mycket beröm på det) sen sov han fram till 10 då väckte jag plutten så vi kunde gå ut, och det första han gör är att kissa och mycket beröm får han självklart..

Igår tog det ett tag för honom innan han bajsade och det kan man ju förstå, så husse och matte vart jätte glada när första bajset kom igår :) men nu har han verkligen inga problem med det och det måste ju vara ett bra tecken?!



Välkommen hem Rödegårdens Dr.Douglas



 
  

Kommentarer
Postat av: Lindsey

sååå jääävla söööt!!! :) Fan va kul för er att ni skaffat honom!!

2009-05-19 @ 14:36:52
URL: http://creadiem.webblogg.se/
Postat av: Camilla & Coco

Inne och kikar på lillkillen Douglas:) Jättefin är han.. hälsade på hos Charina och träffade de små liven förrförra helgen då jag var dit med min tik Coco ( douglas halvsyrra:)) och gjorde vårt MH.

Ska bli kul att följa dessa små russin, så jag kommer säkert kika in nån fler gånger:)

Lycka till!!

Camilla

2009-05-22 @ 17:02:00
URL: http://hodbulldozer.dinstudio.se
Postat av: linaa

Hejsan!

Vad söööt han är lilla Douglas<3

Hoppas allt går bra med han och att klon läker bra.

mvh kickis dotter

2009-06-18 @ 19:45:10
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0