Smuttkillen

Douglas är verkligen en smuttkille, han har någon jävla mani att smutta sig på snoppen heela tiden, det droppar om den och han dreglar som bara den, börjar undra om det verkligen är normalt?!
På morgonen när han ska resa på sig så torrjuckar han innan han lägger sig ner och smuttar på snorren sen kan han till och med börja jucko mot sig själv, är det verkligen normalt?


Igår va vi och träffade en boxweiler ( blandras rottweiler och boxer) En tik på 7 månader alltså lika gammal som douglas, dom har träffat förut och lekt lite grann, känns skönt att ha någon i samma ålder och storlek. Douglas tar för sig mer och mer men han kan även säga ifrån om det blir för mycket vilket är bra. En vän till Peter va där också med sin hund joppe på 9 ½ år tror jag han är, labrador. Hur lugn och go som helst..

Douglas försöker leka upp honom men det går inte så bra så joppe får fräsa ifrån ordenkligt för att douglas ska fatta, det gör han i kanske 5 minuter sen är han där igen, joppe är lite för snäll lite för tålig så douglas blir bara jobbigare och jobbigare mot honom, men som sagt han är ju bara 7 månader och är väldigt lekfull.


Douglas Freja och Joppe




Imorron ska vi på hundkusr för första gången, eller andra kan man säga. Ska bli riktigt kul, se om douglas kan behärska sig med massa hundar runt omkring, men det är väl det valpkurser är till för träning med andra hundar och den sociala biten så ska bli spännande och se hur det går, lite nervös är man allt för hur det kommer att gå, douglas är ju väldigt duktig kan ganska mycket saker för sin ålder och lyssnar bra på oss men frågan är om han gör det när det är flera hundar och människor med, det väntar och se imorron :)



Våran underbara och ståtliga herre :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0