Stackars Douglas

Vi har haft Douglas i drygt 5 månader och han har redan varit med om massor, först fick han operera bort klon och ha tratt sen fick han fel på ena ögat sen fick han eksem så då fick han ha tratt igen och nu ligger han hos vetrinären med dropp:( Stackars våran älskade prins..

Jag va i Ullared förra fredagen och då köpte jag lite saker till halloween, jag köpte lösnaglar med dödskallar på. Jag hade inte plockat upp alla påsar så dom ligger i vardagsrummet fortfarande. Jag va iväg och spelade match i torsdags och på vägen hem så ringer Peter upp mig och säger att han ska åka till vetrinären med douglas för han har fått i sig mitt lim som man sätter dit lösnaglarna med.. Peter hade legat och badat när han hör hur douglas smaskar jättemycket i hallen, så han ropar till sig honom och han smaskar jättemycket så det har kommit fragga, Peter kollar va det är han har fått i sig och det ligger kartongpapper i tusen bitar så han tror att det bara är papper han har ätit sen när han ska plocka upp det så känner han hur det är kladdigt på mattan i vardags rummet och där ligger även limtuben ( den va helt tom) Så han ringer vetrinären som säger han han ska åka in med honom direkt, vilket peter också gör. Douglas har legat där sen i torsdags med dropp, han är förgiftad och han fick krampanfall torsdag natt så vetrinären fick ringa in en assistent som hjälpte till.. Usch verkligen jätte jobbigt vi saknar ihjäl oss efter våran plutt..

Vetrinären ringe oss i morse och sa att blodvärdena hade blivit aningen bättre men att levervärdena inte hade förbättras så hon ville ha kvar douglas ett dygn till så imorron runt 10 ska vi ringa henne igen och kolla hur läget är, hoppas verkligen det blir bättre, vill ha hem våran plutt och att han mår bra..
Hon säger även att han 'är jättebra att ha och göra med så det känns skönt, hon myste med honom igår så fick han slicka i sig glass, mysigt, hon sa även att han pratmorrar väldigt mycket och det vet vi ju om sen tidigare, hehe :)

Hon skulle ringa till oss om det vart sämre så hoppas verkligen inte att hon ringer, imorron runt 10 får vi nytt besked hur värdene är och om vi får ta hem honom eller om han ska vara kvar ytterliggare ett dygn, bättre att han är hos henne och blir helt bra än att vi får hem honom förtidigt..

Karin våran vetrinär är verkligen världens underbaraste, klockan va runt 23 i torsdags när peter ringde och hon tar alltid emot när som helst vilken tid på dygnet det än är, henne kan man verkligen lita på hon brinner för sitt arbete och det märker man verkligen,. vad skulle vi göra utan henne, hon har tagit hand om douglas samtliga gånger det har hänt honom något, hon har en privat klinik i Hjulsbro och hon har öppet dygnet runt, så det känns verkligen trygt att man kan ringa till henne när som man behöver hjälp och hon ställer upp i vått och torrt.
Vet inte hur vi ska kunna tacka henne för allt hon gjort för oss, vi är dig evigt tacksam.



Älskade douglas, varför ska du äta på precis allting och just limmet av allt som fanns i påsarna, naglarna hade han inte ens rört det va bara limmet som va uppätit, usch hoppas verkligen han blir bra snart, något saknas i våra liv och det är ju han som fattas..




Kommentarer
Postat av: kicki

...ja här håller vi tummar å tassar för Douglas så han snart e hemma med er igen!!...kramiz å ha det så bra som ni bara kan!!

2009-10-31 @ 15:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0