Sommarvärme..

Igår skulle jag älsklingen och douglas åka till skjutfältet och gå en sväng i skogen och sedan svalka oss vid vattnet med frukost kaffe och fika, jättemysigt. Min bror och helen bor ju nästan grannar med oss så vi tänkte att vi kunde fråga dom också om dom ville hänga med, helene  har en fransk bulldog som heter svea så det vore ju perfekt om douglas och hon kunde leka. det har dom gjort förut och det har gått bra.
Så vi ringde dom igårmorse och frågade om dom va intresserad av att rasta hundarna i skogen och ha en mysig frukost vid vattnet, dom tvekade inte utan tackade ja direkt, skitkul tyckte vi :)

så vi åkte iväg och va säkert borta över 2 timmar, fint väder och hundarna skötte sithur bra som helst, svea är hur cool och go som helst, douglas och hon hade dragkamp med en pinne men det va bara hon som ryckte och douglas höll bara emot, han gav efter lite grann för hon skulle tyckte det va kul, haha påminner om när man själv kampar med douglas att man får låta honom vinna lite för han ska tycka att det är roligt, eller iallafall när han va lite nu har man ju ingen chans. men när douglas vann pinnen skulle han springa iväg men svea sprang efter och hoppa upp och snodde pinnen i mun på douglas han bara stod där och  vart helt paff, sen tog han tillbaka den men han vänta tills svea fick ett bra grepp om pinnen innan dom började dra.. underbart... :)

Dom trigga igång varandra skapligt men det gick hur bra som helst att be dom sluta också, svea är ju lite rädd för vatten sen hon ramlade i som liten så när douglas vart trött på henne sprang han ut i vattnet för hon vågade inte följa efter honom, haha. men vart efter douglas gick i så följde svea efter, dock simmade ingen av dom än men det lär nog komma snart.. Man ser på douglas att han fattar att han är "lite" större än svea, när dom jagade varandra och douglas kom för nära så tog han isär benen så dom va runt henne istället för på så han va en riktigt gentleman :)

Här kommer lite härliga bilder från från underbara förmiddag igår..


    


 

Dags att gå hem nu kompis ;)



Kommentarer
Postat av: Kicki

va kul att ni fick tillträde tidigare...alltid skönt å inte behöva stressa med ALLT innan man flyttar in!!...lycka till nu!!

2010-06-28 @ 17:07:19
URL: http://www.rottisannie.dinstudio.se
Postat av: linaa vikken pina!

oooh frallor e så fina. fina bilder!

2010-06-29 @ 00:14:36
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0