Kastrerad

Douglas är numera kastrerad..

Lite missförstånd men nu är allt som det ska, vi hade ju bara tänkt att göra kemisk kastrering på honom först för att se omdet skulle hjälpa, men det vart vanligt kastering direkt - Vi hade nog gjort så förr eller senare ändå tror vi & även våran underbara veterinär Karin. Hon är hur bra som helst..

Så nu är douglas aningen yr och vinglig, haha stackarn han ser helt drogad ut och sover mest heela tiden man får tvinga ut honom på promenader och väcka honom men när vi väl är ute så är han pigg och är nästintill som vanligt, lugn och fin i koppel ;)
Men han känner sig nog inte helt 100 med sitt "nya" jag, han morrar lite med än vanligt och biter ifrån lite nu, men så kan det tydligen vara ett tag nu tills det har lagt sig så det får mn ju leva med.. Tratt är han ju van att ha nu så han går inte in i saker lika mycket som han gjorde dom första gångerna han hade tratt, haha stackarn han kunde ju lika gärna födds med tratt så ofta som han haft det..

Han har varit hur underbart som helst innan kastreringen så får hoppas att han blir ännu bättre när det gör verkar för då har vi världens härligaste hund, Rödegårdens gosiga Dr.Douglas ;)
Han tar mer och mer insiativ till kel och det gjorde han inte förut, även nu när han har tratt så kan han lägga sig på rygg när vi ligger på madrassen på golvet och vill vara med oss, mysigt mysigt men han känner sig inte riktigt bekväm med tratt eftersom han brukar slicka på oss när vi gosar men nu kommer han inte riktigt åt stackarn..

så nu håller vi alla tassar och tummar för att kastreringen ska hjälpa honom att vara en lite mer normal hund, hehe :)



En fråga bara : Varje gång douglas ligger på rygg så nyser han, haha gör alla hundar så?
Aja här kommer iallafall lite bilder på han och mig ( varning känsliga tittar jag har morgonrock ) haha

     

Såhär ser Douglas ut nu med sin vän tratten..

    
  

Så glad sr man ut när man precis har blivit kastrerad, kan inte vara lätt, och så vill han ju slicka hela tiden och blir skapligt irriterad när han inte når och vi måste ju säga ifrån till honom och då suckar han jätte tungt.. och på nätterna drömmer han jättemycket, ligger och piper och sprattlar.. kan ju undra vad han drömmer :


Jag vill också passa på att Tacka våran underbara veterinär karin som tar så bra hand om alla djur och framför allt tar hon han om douglas på ett jättebra sätt och han trivs jättebra hos henne, som sagt han har ju varit där ett flertal gånger, hon är så snäll och skickar varje dag och frågar hur det går med douglas och det änns verkligen jätte tryggt att hon finns tillhands 24h om dygnet, en sån veterinär borde alla ha och vi har den turen som får det :)


Kommentarer
Postat av: cicci med familjen

Hej och grattis, ni gör rätt!

Nu så är det bara att härda ut tills han landar i sitt nya liv :-)

Jo tack med oss här uppe är det bara bra, rullar på som vanligt som sakt...

kram kram cicci

2010-05-12 @ 22:29:43
URL: http://stellaelliot.blogg.se/?c=1187807906
Postat av: Kicki

...hoppas han blir bättre nu å att ni kan komma igång å jobba med honom!!

2010-05-24 @ 15:33:41
URL: http://gammtackan .blogg.se/
Postat av: Kicki

FFFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nog händer det väl nått omkring er å lille hulligan!!! =P

2010-05-28 @ 12:35:02
URL: http://gammtackan .blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0