Skogspromenad

Vilken underbar helg vi har haft, själv har man varit sjuk i lite feber och jättesnorig och hostig, började i fredags kväll och håller i sig än, usch inget vidare kul men jag glädjs ändå att vädret är fint..
igår gick vi 2 timmar i skogen ungefär & douglas älskar det verkligen, han springer som en tok heela tiden men han springer aldrig ifrån oss vilket är skönt, är han för långt borta vänder han alltid och kommer tillbaka & vi behöver inte ens kalla till oss honom han kommer ändå, men självklart tränar vi inkallaning när vi är ute och det funkar hur bra som helst. Han vill gärna ta täten och då går vi oftast åt ett annat håll mot vad han gör och då kommer han som ett spjut efter oss direkt, haha och spunkar loss så himla söt.

Han har varit riktigt bra stundtals ett tag nu faktist, och då är han verkligen världens bästa hund, gosig och man kan klappa på honom man kan göra allt och han bara gillar läget, synd bara att det inte är jämt men som sagt dom stunderna det är så, så njuter man 110%.

Douglas har ju aldrig badat än, men han gillar ju vatten det syns, men han vågar inte riktigt gå i själv utan han nöjer sig med att stå med benen i och plaska med framtassarna, haha han stod  säkert 10 minuter och lekter med vattnet för försökte äta upp bubblorna som blev, så väldigt kul ut faktist.

Kemisk kastrering 10 maj så får vi hålla allt vi kan på att det ska gå vägen, vi håller tummarna och Douglas håller sina tassar & alla ni andra hoppas på oss också hoppas vi :)
Det kanske är kastrering som behövs och då är det självklart att vi ska göra det isåfall.


Mina älsklingar






    



Kommentarer
Postat av: jennyhammarström - mitt liv som mamma

föda barn? :P Nej det ska jag inte göra, hehe

2010-05-08 @ 14:21:27
URL: http://jennyhammarstrom.blogg.se/
Postat av: cicci med familjen

Hej vad roligt att läsa att det börjar bli bra med han!! Ni är duktiga, och jag tro verkligen ni kommer få till allt nu!

Mvh Cicci

2010-05-10 @ 09:10:32
URL: http://stellaelliot.blogg.se/?c=1187807906
Postat av: linaa

fina bilder!!!!

Han e så snygg, rejäla pojken! Hoppas han mår bra utan sin manlighet;)



länge sen hoppas ni mår bra!

2010-05-25 @ 00:02:33
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0